Sokongan

Khidmat Pelanggan Tajwid Go

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan berkenaan langganan anda atau mahu menamatkan langganan sedia ada, mohon hubungi kami melalui salah satu cara yang ada ini.

Join Telegram Kami untuk update video terbaru

Soalan Lazim

Most frequent questions and answers

Daftarkan akaun ada secara percuma selama 14 hari. Dan anda boleh sambung langganan anda dengan menekan menu “Subscribe”. Kami menyediakan beberapa pakej bagi langganan Tajwid Go. Harga langganan adalah RM30 sebulan. Anda akan mendapat diskaun bagi langganan melebihi sebulan.

Ye betul. Kesemua pakej yang ada adalah secara bulanan. Anda boleh memilih pakej sebulan, 2 bulan, 3 bulan & 6 bulan.

Untuk menamatkan langganan, anda perlu berhubung dengan khidmat pelanggan kami. Pembelian pakej yang telah anda daftarkan tidak akan dipulangkan wang kembali jika masih ada berbaki tempoh langganan. Anda boleh membiarkan pakej anda tamat tempoh dan anda tidak perlu melanggan semula.

Klik pada menu “Account”. Di situ anda dapat lihat tarikh tamat tempoh langganan anda dan jenis membership anda.

Klik pada menu “Profile” dan taipkan password baru dan confirm password. Seterusnya klik “update”. Anda perlu login semua selepas update password anda.

Anda akan mendapat akses penuh kesemua video selepas 3 bulan subscribe bersama Tajwid Go. Jika anda mendaftar pakej Gold atau Platinum. Anda akan mendapat akses penuh dari bulan pertama lagi.